MARKISER TIL ALTAN

En markise til altan kan gøre en verden til forskel, da det giver mulighed for at udnytte altanens fulde potentiale. Med denne løsning er hverken sol eller regn et problem, og altanen kan derfor bruges i alt slags vejr. Se vores brede udvalg og find pris på både lille og stor model.

FIND DET HELE HOS OS

Hos Sjællands Markiser, tilbyder vi modeller for enhver smag, så det er muligt at finde netop den løsning, herunder markise til altan, der passer ind i dine omgivelser. Vores luksuriøse modeller, lille og stor, kan fås i forskellige farver og størrelser. 

Vores første prioritet er glade og tilfredse kunder, og vi står derfor klar til at vejlede og guide dig, så du kan finde frem til den bedste løsning til dit hjem. Vi tilbyder desuden en gratis og uforpligtende opmåling, så du er i sikre hænder fra start til slut.

FALD

BRUG DIN ALTAN PÅ ALLE TIDER AF ÅRET

FALD

Med en markise til altan, skal du hverken bekymre dig om sol eller regn, da du har mulighed for at rulle det beskyttende stof ud, ved behov. På denne måde bliver du både beskyttet mod solens stråler, på en varm sommerdag, hvor behovet for skygge opstår, og mod regn og kedeligt vejr.

Det danske vejr kan være uforudsigeligt og barskt, og vores markise til altan er derfor skræddersyet til at modstå både regn og blæst. Vi tilbyder robuste modeller af højeste kvalitet, der er designet til vores klima, og som derfor kan holde i mange år fremover.

EN PERFEKT LØSNING TIL DINE OMGIVELSER

Uanset om du er på udkig efter en stor eller lille markise til altan, står vi klar til at hjælpe og vejlede dig. Vi tilbyder mange valgmuligheder til en god og overkommelig pris, og vores professionelle team står altid klar til sparring fore at finde den rette løsning til netop dig. 

Vores udvalg består af både diskrete og elegante modeller til de helt store markiser, som kan dække et større område. Du kan derfor være sikker på at finde en løsning, der passer perfekt til dine omgivelser.

MARKISE TIL ALTAN FOR BØRNEFAMILIEN

Har du små børn, er en markise til altan et genialt bidrag til jeres hjem. Særligt, hvis du ønsker at have en barnevogn stående udenfor, kan solafskærmning gøre en kæmpe forskel. Løsningen kan både sikre barnevognen fra at overophede, og kan desuden give læ i tilfælde af dårligt vejr og dug.
 
Vil dine børn gerne sidde udenfor på altanen i solskin, behøver du ikke at bekymre dig om UV strålerne og risiko for overophedning i samme grad. Markisen tilfører nemlig skygge, så de kan sidde i fred for solens skadende stråler.

FÅ MAKSIMALT UD AF DINE OMGIVELSER

Bor du i en lille lejlighed, kan en markise til altan tilføre et tiltrængt frirum. På denne måde bliver det nemt at opholde sig udendørs, selvom vejret ikke er perfekt. Det kræver blot at sætte sig ud, og hvis der er brug for det, kan markisen give skygge for solen eller fungere som læ for regn og blæst.
 
Der er mange fordele ved at vælge denne løsning. Først og fremmest giver markisen privatliv og skærmer mod nysgerrige blikke, bor du tæt på andre, eller kan folk se op på din altan. Den kan desuden bidrage til at forlænge brugstiden af altanen ved at skabe et behageligt skyggefuldt område, selv på varme dage. Endelig tilføjer en markise æstetisk appel til altanen og kan være en smuk og funktionel tilføjelse til udendørs rummet.

MARKISE TIL ALTAN AF HØJESTE KVALITET

Vores markise til altan er af højeste kvalitet og er skræddersyet til at opfylde dine behov. Vi bruger kun materialer af bedste kvalitet, der er holdbare og modstandsdygtige over for danske vejrforhold. Der er derfor tale om løsninger med lang holdbarhed, så du kan have glæde af dit produkt i mange år fremover.
 
Med vores produkter kan du nyde beskyttelse mod solen og skabe et behageligt udendørs miljø året rundt. Vores modeller er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, og vi tilbyder et bredt udvalg af farver og stilarter, der passer til enhver indretning.
 
Vores markise til altan kan tilpasses efter dine specifikke præferencer, og passer både til større og minde altaner. Med vores produkter kan du være sikker på at få en langvarig og pålidelig løsning til din altan.

KONTAKT OS

Er du interesseret i en markise til altan, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Vi arrangerer gerne en uforpligtende opmåling, hvor vi sammen kan finde den perfekte løsning til jer. Vi tilpasser nøjagtigt efter dine ønsker, hvad angår både mål og farve.

Du kan finde mere information om markise montering og markiser til terrassen her. 

Se også pergola og solafskærmning

FAQ

En markise til altan åbner op for en verden af muligheder, ved at give dig mulighed for fuld udnyttelse af altanens potentiale. Uanset om solen skinner eller det regner, bliver din altan et anvendeligt og beskyttet område.

Med en markise til altan, behøver du ikke bekymre dig om hverken sol eller regn, da du har mulighed for at rulle det beskyttende stof ud efter behov. Dette gør, at du kan nyde din altan på alle tider af året, uanset om det er for at beskytte dig mod solens stråler på en varm sommerdag eller mod regn og kedeligt vejr. Vores markiser er designet til at modstå det uforudsigelige danske vejr og sikrer, at du kan bruge din altan komfortabelt i mange år.

Hos Sjællands Markiser, tilbyder vi modeller i forskellige størrelser, farver og stilarter, så du kan finde den perfekte markise, der passer til dine omgivelser. Uanset om du ønsker en lille og diskret model eller en stor og elegant markise, står vores professionelle team klar til at vejlede dig. Vi prioriterer glade og tilfredse kunder, og derfor tilbyder vi også en gratis og uforpligtende opmåling for at sikre, at løsningen tilpasses nøjagtigt efter dine ønsker.

Hvis du er interesseret i en markise til altan, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi arrangerer gerne en uforpligtende opmåling, hvor vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig. Vi tilbyder ikke kun forskellige størrelser og modeller til overkommelige priser, men vores professionelle team er også tilgængeligt for at besvare dine spørgsmål og sikre, at du får den bedste markise til din altan.