SOLAFSKÆRMNING - BEDSTE LØSNING HOS SJÆLLANDS MARKISER

Sjællands Markiser tilbyder udvendig og indvendig solafskærmning, også kaldt “screens” til boligen. Screens kan hjælpe på indemiljøet på en nem og integreret måde.

SCREENS

Udvendige screens fungerer som den perfekte solafskærmning, og kan være den helt rette tilføjelse til boligen, hvis du ønsker at skabe et bedre indemiljø på en nem og integreret måde.

De udvendige screens er nemlig varmereflekterende så varmen holdes ude, når solen står ind ad vinduet. Udvendige screens kan fås i netop de størrelser, materialer og farver, der passer til dit hjem og dermed kan de optræde som en del af facaden.

En udvendig screen er en fantastisk løsning til dig, der vil lukke af for solens skarpe stråler med en løsning uden på vinduet fremfor inde i rummet. Screens, der oftest betjenes med motor og fjernbetjening, er ideelle til bl.a. kontorer, hvor der foregår arbejde ved computerskærm.

SOLAFSKÆRMNING-3

ALLE TYPER AF SOLAFSKÆRMNING

SOLAFSKÆRMNING-3

Uanset, om det er udendørs eller indvendig solafskærmning, du har brug for, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vores skræddersyede løsninger dækker nemlig over både afskærmning inde i hjemmet, såvel som markise til terrasse.

Læs meget mere om vores markise priser, hvis du er blevet inspireret. Kontakt os for mere viden, og book et møde til en uforpligtende samtale.

SKAB PERFEKT BALANCE

Opnå en perfekt balance mellem lys og privatliv med vores innovative screens til boligen. Vores skræddersyede solafskærmning giver dig mulighed for at nyde dit hjem uden at bekymre dig om skarpt sollys eller nysgerrige blikke udefra.
 
Med vores screens kan du kontrollere lysets indfald og reducere varme, samtidig med at du bevarer din udsigt og bevarelse af indretningsdetaljer. Vores produkter er designet til at passe perfekt til din bolig, hvor de tilføjer et stilfuldt og moderne præg. Oplev komforten og bekvemmeligheden ved vores screens og skab et behageligt miljø i hjemmet hele året rundt.

SOLAFSKÆRMNING DER VIRKER

Sol er typiske forbundet med gode ting. Dog kan de varme stråler blive ekstremt generende, når de står direkte ind på en bygning. Vi tilbyder solafskærmning, der gør som lovet; køler og giver skygge til boligen. Du behøver derfor ikke andre løsninger end vores screens, som lukker af for solen.
 
Arbejder du indenfor, behøver du ikke længere at bekymre dig om genskær eller andre irritationsmomenter. Vores solafskærmning giver den rette fred og ro til at arbejde, og tilbyder desuden mulighed for at veksle mellem sollys og skygge, så du har friheden til at vælge selv.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål til dit projekt. Du kan også bestille en gratis opmåling, så vi kan give et uforpligtende bud på dit projekt.

Læs også mere om markise til altan og elektrisk markise her.