MARKISER

Er du på udkig efter en markise, så tilbyder vi et bredt udvalg af farver og størrelser, så der er noget for enhver smag. Vores udvalg består af slidstærke materialer, som kan klare næsten alt slags vejr og høj vindstyrke.

LÆS MERE OM MARKISER HER

Hos Sjællands Markiser er det altafgørende for os, at kunden føler sig tryg, har tillid til os og produktet. Derfor fører vi kun markiser i top kvalitet i samarbejde med Brustor, som er de bedste på markedet indenfor markiser.

MARKISER MED MOTOR

ELEKTRISK MARKISE

MARKISE TIL HUS

MARKISER TIL ALTAN

RENGØRING AF MARKISE

MARKISE MONTERING

BRUSTOR B27
TERRASSE MARKISE

Denne markise er blandt de førende på markedet. Her får du en markise i absolut topklasse. Stilrene linjer og fås i helt op til 14 meter i bredden.

Hvor prestige udgaven kan klare vindstyrke op til 13,8 m/s.

markise priser

BRUSTOR B25
TERRASSE MARKISE

markise-3

Med de bløde former passer B25 ind de fleste steder, en super lækker markise, der er behagelig at kigge på .

Hvor prestige udgaven kan klare vindstyrke op til 13,8 m/s Fås i op til 14 meter.

BRUSTOR B50
TERRASSE MARKISE

Den mindre men elegante markise, ønsker du en markise der ikke fylder alverden og er elegant, er B50 markisen for dig. 

B50 er egnet til de mindre terrasser som ikke nødvendigvis skal dække et stort område. Fås i op 5,5 meter i bredden.

markise-1png

BRUSTOR B50XL
TERRASSE MARKISE

markise-1png

Hvis er du til designet på B50 men gerne vil dække et større Område, så er B50XL markisen noget for dig. 

Med kraftigere opbygning af kassette og arme, når den en Max bredde på hele 6 meter med et udfald på op til 3 meter.

SPØRGSMÅL TIL MARKISER

Hvad er fordelene ved markiser?

Markiser er nyttige til de solrige sommerdage, hvor man kan sidde i skygge under dem uden at få det for varmt. De hjælper også med at holde temperaturen inde i huset, da de gør, at solen ikke står direkte på muren.
 
De kan dog også bruges om efteråret og foråret, hvor de holder på varmen og giver læ for dug og småregn. Det kan derfor være en måde at forlænge terrassesæsonen, hvis man vælger at anskaffe sig en markise.

Hvordan fungerer processen?

Når du kontakter os, finder vi en dag, hvor vi kan komme ud og lave opmålingerne og finde ud af, hvilken slags afskærmning, der passer til jeres hus eller lejlighed og jeres behov. Herefter kommer vi med et tilbud på en pris, som I kan takke ja eller nej til.
 
Hvis I takker ja til tilbuddet, kommer vi ud og monterer jeres nye markise, så I kan nyde godt af de solrige dage. I behøver derfor ikke bekymre jer om opsætningen af jeres nye solafskærmning, da vi sørger for, at det bliver sat op af professionelle.

Kvalitet og pris går hånd i hånd

Når man investerer i solafskærmning er det vigtigt, at man undersøger markedet. Det er nemt at finde nogle billige løsninger, men kvalitet og pris går ofte hånd i hånd. Vi hører ofte, at vores kunder har prøvet andre markiser fra andre virksomheder, hvor de hurtigt er blevet ødelagt af vind og vejr.
 
Hos os er det ekstremt vigtigt, at vores kunder føler sig trygge med at vælge os og vores produkter, og derfor har vi 5 års garanti på alle vores produkter. Derudover har vi et samarbejde med Bustor, som er de bedste på markedet inden for markiser.

Hvilken type markiser skal man vælge?

Der findes mange forskellige former for markiser, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken man skal vælge. Hos Sjælland Markiser tilbyder vi altid at komme ud og lave en uforpligtende opmåling. Her hører vi jer om jeres behov og kigger på murens struktur, så vi kan finde den løsning, som opfylder alle jeres behov.
 
Vores modeller fås i mange forskellige størrelser og farver, så I ikke skal gå på kompromis med udtrykket. Vi tilbyder også markiser til altan, så I kan udnytte det fulde potentiale og eksempelvis lade en barnevogn stå uden frygt for, at den bliver for varm.

Hvor stor skal markiser være?

Det er forskelligt, hvor meget skygge og solafskærmning, man har brug for, at en markise giver. Dette er selvfølgelig noget, vi rådgiver omkring, når vi er ude og lave vores opmåling, hvor vi kigger på jeres terrasse eller altan.
 
Hvis I har et stort bord på jeres terrasse, som I ønsker at have mulighed for at få skygge på, kan vores Bruster B27 være et godt match. Her får I solafskærmning i top klasse, som kan fås i op til 14 meter i bredden. Det er derfor også et godt valg til at afskygge et lounge-område, hvor man kan sidde og slappe af i skyggen.
 
Har I små børn, der sover udenfor, kan markiser også være en uundværlig tilføjelse til jeres terrasse. På den måde kan I sikre, at solen ikke står direkte på barnevognen og overopheder barnet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål til dit projekt. Du kan også bestille en gratis opmåling, så vi kan give et uforpligtende bud på dit projekt.

Læs også mere om markise til altan og elektrisk markise her. 

FAQ

Det kan være en vanskelig proces at montere markiser selv, da man skal være helt sikker på, at den sidder rigtigt. Hvis ikke, at den monteres korrekt, kan dette forringe kvaliteten af den og i værste fald resultere i, at den bliver ødelagt. Hos os er det altid en del af vores tilbud, så I ikke skal bekymre jer om monteringen.

Prisen på markiser afhænger meget af størrelsen og dens funktioner. Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på, hvad en markise, der passer til dig og dine behov, vil koste.

Markiser og solafskærmning er en rigtig god måde at spare penge på energi, da de både hjælper med at holde huset koldere om sommeren og holde det varmere om efteråret.

Hos Sjællands Markiser har vi et stort udvalg af farver, så du kan få lige den markise, du drømmer om.