MARKISE MED MOTOR

En markise med motor er en praktisk løsning til dig, der ønsker en solafskærmning, som virkelig fungerer. Markisen bliver monteret på det ønskede sted, hvorefter du blot skal trykke på en knap for at den folder sig ud.

VÆLG EN MARKISE MED MOTOR

En markise med motor er blevet populære blandt danskerne, hvilket vi i særdeleshed godt kan forstå. Vores markiser kommer i mange forskellige størrelser og materialer. Har du svært ved at vurdere om den skal være 4 meter, 5 meter eller måske endda større, står vi altid klar til med vores rådgivning.
 
Vi tilbyder altid gratis opmåling og et uforpligtende tilbud, så I kan få den markise, som passer perfekt til jeres hjem.
 
FALD

FORDELE VED EN MARKISE MED MOTOR

FALD
På varme sommerdage eller dage, hvor det blæser meget, men hvor man fortsat gerne vil spise eller arbejde udenfor, kan det være en klar fordel at have en markise med motor.
 
Vores markiser med motor er stabile og kan holde til en del. Det betyder, at du ikke behøver at være bange for, at den bliver ødelagt ved at hænge udenfor i flere typer af vejr.
 
Det er det perfekte tilvalg til terrassen, eller som markise til altan, som også kan medvirke til at dit hjem bliver køligere på varme sommerdage. Du slipper for, at solen ikke står lige ind på væggen, hvilket har en gavnlig effekt på indeklimaet i dit hjem.
 

HVORDAN VIRKER EN MARKISE MED MOTOR

En markise med motor har en indbygget elektrisk motor, som ofte er tilkoblet en fjernbetjening eller app. Når man gerne vil bruge den, trykker man på en knap, som fortæller motoren, at den skal køres ud.
 
Det er derfor både en simpel og tidsbesparende løsning, som sikrer, at I altid har en markise klar til de varme sommerdage. Med en markise med motor slipper I for at skulle stå og rulle disse ud manuelt, hvilket desuden ofte forlænger levetiden på dem, da mange bliver ødelagt netop ved, at man folder den ud eller ind manuelt. Dog sørger vi altid for, at I har helt styr på, hvordan man folder markisen ind og ud manuelt, hvis I vælger en markise uden motor.

Hvilken slags markise med motor skal man vælge?

Der findes mange forskellige slags solafskærmning, hvor man både kan få markiser med motor og uden. Det kan derfor være svært at vurdere, hvilken slags der passer til jer og jeres hjem. Har I et stort hus, kan det være, at I skal bruge en markise til hus.
 
Alle vores markiser kommer i mange forskellige farver og størrelser, så vi kan være sikre på, at vi har noget, der passer til jeres behov. Har I en stor terrasse kan det være en fordel med en markise med motor, som kan afskærme for en stor del af området.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Hvis I er interesseret i at anskaffe jer en markise med motor, kan I starte med at kontakte os. Det er også muligt at ringe til os på +45 27 11 69 24 eller sende en mail til INFO@SJ-M.DK. Her starter vi med at arrangere et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og lave vores gratis opmålling.
 
Her lytter vi til jeres behov og ønsker for solafskærmning og finder det, som passer bedst til jer. Inden vi kommer ud, kan I med fordel gøre jer nogle tanker omkring placeringen, størrelse og farvevalget. Vi hjælper dog også meget gerne med sparringen omkring det praktiske, hvor vi kan bruge vores mange års erfaring inden for branchen.

Få et uforpligtende tilbud

Når vi har været ude og lave en gratis opmåling, kommer vi med et uforpligtende tilbud. Her kan I vurdere, hvorledes I synes det passer til jer, og takker I ja til tilbuddet, kommer vi selvfølgelig også ud og monterer den hos jer.
 
Vores formål er at gøre det så nemt som muligt for jer at nyde jeres terrasse eller altan med vores solafskærmning. Når vi monterer jeres markise med motor eller uden, sætter vi altid tid af til at svare på eventuelle spørgmål om rengøring af markise eller andre spørgsmål, som I kunne have.

Markise med motor i høj kvalitet

Det er yderst vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os og er trygge ved at bruge vores service. Derfor har vi også altid 5 års garanti på alle vores produkter. Vores markiser er altid i top kvalitet og er i samarbejde med Bustor, som er førende inden for markedet for markiser.
 
Om I ønsker en markise med motor eller uden, sørger vi derfor altid for, at I får et resultat, som I bliver glade for og som kan holde i mange år. Vores solafskærmning er lavet af slidstærke materialer, som kan holde til vind og vejr.

HVEM ER VI?

Hos Sjællands Markiser arbejder vi for at levere de bedste kvalitetsprodukter til solafskærmning. Heriblandt tilbyder vi forskellige former for markiser, parasoller og meget mere.
 
Det er altafgørende for os, at vores kunder er trygge og tilfredse med vores produkter, og derfor tilbyder vi kun de bedste løsninger inden for markedet.
 
Læs også mere om elektrisk markise og markise til hus her. 

FAQ

Det er vigtigt, at monteringen af en markise med motor bliver gjort rigtigt, og derfor er monteringen altid en del af vores service.

Hos Sjællands Markiser har vi et stort udvalg af både farver og størrelser til vores markiser med motor, og vi sørger derfor for at, I får en markise, som passer til jeres ønsker.

Hos Sjællands Markiser tilbyder vi mange forskellige former for solafskærmning. Dette indebærer både parasoller, pergolaer, markiser med motor og indvendig solafskærmning.

Prisen på en markise med motor afhænger altid af både størrelsen og varianten, og det kan derfor variere meget. Når du bestiller en tid hos os, kommer vi ud og laver en opmåling, hvorefter vi giver dig et uforpligtende tilbud med prisen.