MARKISE MED MOTOR
4 METER

Med en markise med motor på 4 meter, får du mulighed for at dække både hele og dele af dine udearealer af for dens skarpe sol, den silende regn og mod kølig vind. Hos Sjællands Markiser finder du muligheder af høj kvalitet, udformet efter det danske klima.

EN MARKISE MED MOTOR PÅ 4 METER

med motor
Hos Sjællands Markiser kan du finde en markise med motor på 4 meter i bredden, men flere af vores modeller kommer med proportioner på helt op til 14 meter i bredden.
 
Er du i tvivl om, hvor stor din markise med motor bør være, kan du med fordel få en af vores medarbejdere ud til at lave en opmåling, så du får lige den størrelse, som passer til dine udendørs arealer.
 
En mindre markise med motor på 4 meter, kan med fordel bruges til at dække en mindre terrasse af, men også altaner kan have brug for afskærmning for vind og vejr. Heldigvis kan vores markiser tåle op til 13,8 m/s, så du kan bruge den på de mere blæsende dage.
 
med motor
markise med motor 4 meter

HVORNÅR ER DET GODT MED EN MARKISE MED MOTOR?

FALD
Generelt set, er en markise med motor mere stabil, uanset størrelsen. Her er der lavet en opbygning, som stabiliserer markisen, både når den rulles ud og ind, men også når den er rullet ud.
 
Dette betyder i høj grad, at du kan føle dig tryg ved, at din markise med motor 4 meter eller 5 meter (indsæt link til ny side) kan holde til alle typer vejr. Vores markiser er lavet til at kunne klare både de milde og de hårde dage i Danmark. Derfor garanterer vi også en markise af høj kvalitet.
 
Brug både vores markiser til terrasse, men også til altanen, hvor en 4 meter model helt sikkert er et godt valg.
 
Læs også om Markise med motor 5 meter her. 

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse, kan du med fordel tage kontakt til os. Så hjælper med vi dig med at finde ud af, om du bør have en mindre markise med motor 4 meter, eller om der er brug for en større størrelse.
 
Brug gerne vores kontaktformular, eller få fat i os på telefon: +45 27 11 69 24 eller per mail: info@sj-m.dk.