MARKISE MED MOTOR
5 METER

Få mest muligt ud af dine udendørs arealer med en markise med motor på 5 meter. Denne størrelse er ideel til både de større altaner og mindre terrasser. Få hjælp til opmåling og størrelsesvalg af vores rådgivere hos Sjællands Markiser.

FORDELE VED MARKISE MED MOTOR PÅ 5 METER

Der er mange gode fordele ved at vælge en markise med motor. Herunder hører blandt andet, at den er mere stabil, både i strukturen generelt, men særligt også i brug. Det betyder også, at vores markiser kan holde i vinde op til 13,8 m/s.
 
Ved at vælge en markise med motor på 5 meter, har du mulighed for både at dække hele eller større dele af dine udearealer af. På den måde får du i langt højere grad mulighed for at nyde dine udendørs arealer i flere sæsoner.
 
Ved hjælp af motoren, mindsker du den manuelle proces i at rulle markisen ind og ud. Det bliver derfor mere overskueligt og belejligt at have, vedligeholde og bruge sin markise med motor 5 meter.
5 meter med motor
markise med motor 5 meters

5 METER ELLER 14 METER?

markise med motor 5 meters
Hos Sjællands Markise finder du desuden vores parasoler og markiser i flere forskellige størrelser, så du får den optimale beskyttelse mod sol, regn og vind.
 
Du kan vælge en mere standardstørrelse, som en markise med motor på 5 meter, men også modeller på helt op til 14 meter. Hertil er det muligt at vælge mellem flere forskellige, flotte stoffer, som vil udgøre afskærmningen og et flot indspark til indretningen af dine udearealer.

FLOTTE MARKISER MED MOTOR

5 meter med motor
Vælger du en markise med motor på 5 meter, har du flere muligheder. Ikke blot i forhold til farver, men også hvad angår indretning. Du kan med fordel bruge en model af denne størrelse til både mindre og større arealer udendørs.
 
Har du en mindre have med terrasse, kan den bruges til afskærmning af hele eller dele af terrassen, men du kan også med fordel bruge din markise til altanen.
 
Vigtigst er det, at du vælger en størrelse, som passer til dine behov, hvad end det er større eller mindre områder, som behøver solafskærmning, læ for regn og blæst eller blot et flot indspark i den udendørs indretning.
 
Find her på siden flotte markiser med motor på 5 meter.
 
Du kan også læse om markise på 4 meter her.
 

KONTAKT

Kontakt os på telefon: +45 27 11 69 24 eller på mail: info@sj-m.dk.