MARKISE TIL TERRASSE

Er du på udkig efter en markise til terrasse, tilbyder vi et bredt udvalg af farver og størrelser, så der er noget for enhver smag. Vores udvalg består af slidstærke materialer, som kan klare næsten alt slags vejr og høj vindstyrke.

LÆS MERE OM MARKISER HER

Hos Sjællands Markiser er det altafgørende for os, at kunden føler sig tryg, har tillid til os og produktet. Derfor fører vi kun markiser i top kvalitet i samarbejde med Brustor, som er de bedste på markedet indenfor markiser.

MARKISER MED MOTOR

ELEKTRISK MARKISE

MARKISE TIL HUS

MARKISER TIL ALTAN

RENGØRING AF MARKISE

MARKISE MONTERING

LAVET TIL DANSKE VEJRFORHOLD

En markise til terrassen er den perfekte løsning for dig, der ønsker at skabe et behageligt og stilfuldt udendørs miljø i Danmark. Vores flotte udvalg af markiser er designet til at imødekomme enhver smag og passer til forskellige stilarter.

Vores smukke markiser er designet med øje for det danske vejr, og vi tilbyder derfor materialer af højeste kvalitet, så du kan være sikker på et køb, der holder i mange år fremover. De er robuste og holdbare, hvilket gør dem ideelle til at modstå både regn og solskin.

Vi forstår vigtigheden af at beskytte din terrasse mod de skiftende vejrforhold, der kan opstå i Danmark året rundt.

FALD

DYK NED I VORES BREDE UDVALG AF MARKISER TIL TERRASSE

FALD

Blandt vores udvalg af markiser til terrasse, finder du forskellige designs og nuancer, så du kan udvælge et perfekt match, til dine udearealer og bolig. Vores produkter kombinerer funktionalitet med æstetik og skaber et visuelt tiltalende udendørs rum, hvor du kan nyde et særligt øjeblik med venner og familie.

Der er desuden mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser og modeller, så du kan få præcis den markise til terrasse, der falder i din smag. BRUSTOR B27 er førende på markedet og ligger øverst i sin klasse.

Du finder også mindre og mere elegante modeller som BRUSTOR B50, der fylder mindre og giver et et mere blidt udtryk. Vores smukke model BRUSTOR B25 er med sine bløde former behagelig for øjet og udgør en markise til terrasse, der ikke stjæler alt opmærksomheden, men falder let ind i sine omgivelser.

Se vores store udvalg, og find den model, der passer bedst til dit hjem.

OPGRADER DINE UDEAREALER

En markise til terrasse er en investering i dine udearealer, du ikke kommer til at fortryde. Det er det perfekte sted at søge skygge om sommeren, når solen bager, og man trænger til en kølig pause.

Men det forlænger også muligheden for at sidde ude, når vejret bliver dårligere. Med en markise til terrasse kan du og familien søge i ly for regn og blæst, men stadig nyde terrassen og den friske luft.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende opmåling, hvor vi, sammen med jer, finder den perfekte løsning. Vi tilpasser præcist til jeres ønsker, mål og farvepræferencer, så I får den ideelle oplevelse.

Kontakt os for mere information om mål, farver og markise priser.

MANGE FORDELE VED EN MARKISE TIL TERASSE

Som nævnt er der mange fordele ved en markise til terrasse, da den først og fremmest tilbyder den nødvendige skygge, der gør det muligt at opholde sig udendørs, når solen står højest på himmelen.
 
En markise til terrasse giver effektiv skygge, som gør det komfortabelt at opholde sig på terrassen på de solrige dage. Løsningen beskytter desuden mod skadelige UV-stråler og reducerer varmeindtrængning i dit hjem, hvilket kan være en fordel i forbindelse med at reducere afkølingsbehovet indendørs.
 
En markise fungerer desuden som beskyttelse til dine møbler, da den kan være med til at forhindre skadelige UV-stråler fra solen i at blege og beskadige dine udendørs møbler og gulve. Dette kan være med til at forlænge levetiden og spare dig for udskiftningsomkostninger.

EN LØSNING FOR ALLE

Vores markise til terrasse kommer i forskellige farver, mønstre og designs, hvilket gør det muligt at vælge netop den løsning, der passer perfekt til dine behov og forbedrer udseendet på dine udendørs omgivelser.
 
Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, står vi klar med gode råd og vejledning. Vi har mange års erfaring og kan derfor tænke i løsninger, du måske ikke selv havde overvejet. Kontakt os, og lad os tage en snak om dine muligheder, ved at udfylde formular.

LAD OS HJÆLPE DIG

Er du interesseret i en markise til terrasse, eller andre løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder gratis opmåling og kommer med et uforpligtende tilbud, så du kan overveje dine muligheder i ro og mag.
 
Vores første prioritet er dine ønsker, og vi ønsker altid at yde tryg og tillidsfuld service. Derfor tilbyder vi også montering samt tips til rengøring af markise, så du kan føle dig sikker gennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.
markise med motor 4 meter

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål til dit projekt. Du kan også bestille en gratis opmåling, så vi kan give et uforpligtende bud på dit projekt.

Læs også mere om markise til altan og elektrisk markise her. 

FAQ

Der er mange gode grunde til at investere i denne løsning. En markise til terrassen tilbyder først og fremmest skygge og beskyttelse mod solen og skaber desuden et hyggeligt og komfortabelt opholdsområde udendørs. 

Fordelene ved en markise til terrassen inkluderer beskyttelse mod solens UV-stråler, udvidelse af udendørs plads samt mulighed for at bruge området i en længere periode, æstetisk appel og energibesparelse. 

Vores sortiment af markiser til terrassen inkluderer både manuelle og elektriske modeller i forskellige designs og farver. Se vores store udvalg og find din favorit, der matcher dine behov og ønsker. 

Levetiden af en markise afhænger blandt andet af kvaliteten af materialer og vedligeholdelse, men kan typisk holde i mange år, bliver den brugt og vedligeholdt ordentligt. Vores markiser er af højeste kvalitet og holder i mange år fremover.